Over ons

Wie zijn wij

Sinds 1907 verzorgt Bernaards Transport als zelfstandig familiebedrijf logistieke diensten voor zijn verladers. Bernaards Transport valt in de categorie middelgrote transportbedrijven en opereert vanuit zijn locatie in Zuid-west Nederland. In 2007 heeft Hare Majesteit de Koningin aan Bernaards Transport het predikaat “ Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier “ verleend.


Frankrijk en benelux

Bernaards Transport is een logistieke dienstverlener met als kernactiviteiten: Benelux- distributie, FTL en LTL transport in West Europa en groupage verkeer tussen Nederland en Frankrijk. De afdeling expeditie verzorgt de organisatie van transporten welke niet door Bernaards Transport zelf, maar door op betrouwbaarheid geselecteerde collega´s worden uitgevoerd. Op de lokatie in Halsteren is een warehouse beschikbaar welke o.m. is ingericht als douane entrepot type C. Voorraadbeheer middels het WMS van Groeneveld ICT Solutions.


Centraal gelegen

Bernaards Transport is gevestigd in Halsteren, gemeente Bergen op Zoom. Halsteren ligt aan de A4, verbindingsweg tussen de twee grote mainports Rotterdam en Antwerpen. Bergen op Zoom. gelegen aan het Schelde Rijkanaal, beschikt over een inland barge terminal voor de afhandeling van containers. De vestiging beschikt ondermeer over een APK werkplaats en een beveiligd parkeerterrein.


Kwaliteit staat voorop

Transporten worden uitgevoerd door bekwame en gemotiveerde Nederlandse chauffeurs, allen in bezit van de vereiste diploma’s waaronder het ADR certificaat voor het transport van gevaarlijke stoffen. Ieder voertuig is uitgerust met een ATX boordcomputer, navigatie- en scanpapparatuur. Goede informatie en communicatie d.m.v. tracking & tracing, real time registratie van chauffeur- ritgegevens en GPRS data overdracht van berichten en transportorders zorgen voor een optimale bedrijfsvoering en hoogstaande dienstverlening.